om ellens agentur

ellens agentur ägs och drivs av Anna Ekelund sedan 2010. Ellen kommer från Annas mormor som hette Clara Ellen. Clara hade ett stort intresse för kläder, textilier och trender. Som sömmerska blev hon jätteglad när Anna utbildade sig inom beklädnadsteknik och sömnad. Clara var alltid den som var positiv när Anna provade på nya saker. Så för att hylla sin mormor valde Anna namnet Ellen på agenturen. 2013 ombildades företaget till Clara-Ellens Agentur AB.

Eftersom Anna har ett stort intresse för inredning, textilier och interiör är det naturligt att agenturen är inriktad på hem, bädd och bad. Agenturen har en stor kundfokus där det är viktigt att skapa långsiktiga affärsrelationer, en ärlighet mot kunder och samarbetspartners. Agenturen består av varumärken som kompletterar varandra och är genomgående av god kvalité. Här finns produkter till hemmets alla rum, sovrum, badrum, vardagsrum och kök.

Visionen är: "Ett samarbete med ellens agentur genererar i kvalité, från bemötande till service och produkt. En positiv känsla!"

24/11 2016 tog Ellens Agentur /
Anna Ekelund emot ett stipendie av Agenturföretagen i Stockholm. Stipendiet skall gå till utbildning som utvecklar företaget. Februari 2017 startade Anna en utbildning på Copenhagen School of Interior Design, för att fylla på sina kunskaper inom inredning.