VAD HÄNDER

4 juli 2018 - Semestertider!
Mellan vecka 28-31 håller Ellens Agentur semesterstängt! Vi ses till hösten!
 

30 juni 2018 - Stockholm Tokyo
Idag avslutar Ellens Agentur sitt samarbete med Stockholm Tokyo. Det har varit fantastiskt att jobba med dessa fina produkter från japan. Allting har sin tid. 
 

4 juni 2018 - NYTT VARUMÄRKE I AGENTUREN
Med glädje kan Ellens Agentur nu presentera ett nytt varumärke i agenturen. Det är svenska Chamois med sin otroilgt vackra textilier från Indien. Sortimentent består av textilier till det dukade bordet men även kuddar, plädar, necessärer, kimonos, väskor och sänglinne. Allt i finaste kvalité! 
Läs mer under fliken varumärken.

22 maj 2018 - Sthål lanserar en ny glasyr till sommaren
Den nya glasyren Ocean från Sthål är inspirerad av havet och dess blågröna färger. Otroligt vacker att matcha till de befintliga glasyrerna i Arabesque serien.
I juli anländer den i butikerna och kommer i artiklarna delikatessfat, dippskål, runt uppläggningsfat. assiett, stor skål och kopp med öra.

 

27 april 2018 - ny hemsida och logotype
Nu var det dags att förtydliga vem som står bakom Ellens Agentur. Det är inte Ellen utan Anna och varför det är så kan man läsa på fliken "om". Den nya logotypen med EA=Ellens Agentur / AE=Anna Ekelund hoppas ge tydligare vem som står bakom agenturen. Fråga efter Anna och inte Ellen.
Dessutom utökar företaget sina tjänster med att hjälpa till med lösningar i hemmet. Anna läser till inredningsarkitekt och det tar något år till men har redan tagit uppdrag och hjälpt till med lösningar i olika hem. Läs mer om detta under fliken "uppdrag". Välkomna till "nya" Ellens Agentur och Anna Ekelund!