LÖSNINGAR

inredningskonsulent och lite till
Anna studerar på Copenhagen School of Interior Design. Där läser Anna till inredningsarkitekt och första steget i utbildningen är inredningskonsulent. I utbildningen ingår bl a stilhistoria, färglära, beräkningar av flöden i rummen, beräkning av förvaring, ritning av kök, handikappsanpassning, beräkning av ljuskällor, materiallära m.m. 
Anna har i grunden en utbildning inom Textil, kunskaper inom målning/tapetsering och 20 års erfarenhet inom inredning. Under utbildningen har Anna börjat att ta uppdrag och hjälpt till med lösningar i olika hem.

lösningar
Annas styrka är att finna lösningar  i hemmet. Många gånger vet man hur man vill ha det men får inte till det.
Man har helt enkelt fastnat. Det kan vara allt från vilken färger passar? Vilken stil vill vi ha? Vi får inte till förvaringen i hallen. Vi får inte plats. Vi får inte till flödet i huset. osv. 
Anna hjälper er med detta och bokar in ett möte. Första besöket består av en del frågor och en genomgång av ert behov. Andra besöket består av ett eller två förslag med en ritning och en "moodboard". Varje besök är unikt och anpassas efter era önskemål. Ni börjar med att kontakta Anna och ta första steget till en förändring.

Anna är baserad i Skåne.