OM ELLENS AGENTUR / ANNA EKELUND

storyn
ellens agentur ägs och drivs av Anna Ekelund sedan 2010. Ellen kommer från  Annas mormor som hette Clara Ellen. Clara hade ett stort intresse för kläder, textilier och trender. Som sömmerska blev hon jätteglad när Anna utbildade sig inom beklädnadsteknik och sömnad. Clara var alltid den som var positiv när Anna provade på nya saker. Så för att hylla sin mormor valde Anna namnet Ellen på agenturen.
2013 ombildades företaget till Clara-Ellens Agentur AB.

agenturen
Eftersom Anna har ett stort intresse för inredning, textilier och interiör är det naturligt att agenturen är inriktad på produkter till hemmet. Agenturen har en stor kundfokus där det är viktigt att skapa långsiktiga affärsrelationer, en ärlighet mot kunder och samarbetspartners. Agenturen består av varumärken som kompletterar varandra och är genomgående av god kvalité.

inredningskonsulent
Hösten 2016 tog Anna emot ett stipendie av Trade Partners Sweden i Stockholm.  Stipendiet är till för att utbilda och utveckla företaget.
Våren 2017 startade en utbildning på Copenhagen School of Interior Design och hösten 2019 är Anna utbildad inredningskonsulent.

visionen
"Ett samarbete med ellens agentur genererar i kvalité,
från bemötande till service och produkt. En positiv känsla!"