VAD HÄNDER

2 februari -
NYTT VARUMÄRKE HOS SUFRACO SAVON DE MARSEILLE:


TADÉ
med sina underbara SPA produkter som oljor, skrubb, massagestenar m.m. 
Alla produkter är naturliga, en del till 100% och helt och hållet nedbrytbara i naturen, en del är ecocert certifierade.
 

7 januari - Mässor
15-18 januari FORMEX
Sthål + Sufracos Savon de Marseille i monter A02:11
Classic Collection i monter A07:20

5-9 februari STOCKHOLM FURNTIURE & LIGHT FAIR
Classic Collection i monter C06:39

9 november - La Glace 
Köpenhamns äldsta och populäraste konditori La Glace använder sig av Snow Nordics snöflingor i deras skyltfönster. Superfint!

24 september - Snow Nordic
3 månader till julafton. Det är dags att beställa julprodukter! Kika in på fina Snow Noridcs kollektion. I sortimentet finns fina pappers produkter med LED ljus, fina julkulor och hängen i filt, glaskupor med LED, fåglar med små klämmor att fästa på grenar. För katalog och priser klicka på "nås här".

14 september - Chamois
Idag avslutar Ellens Agentur sitt samarbete med Chamois.
 

6 augusti - FORMEX 21-24/8
A 02:11 - Sufraco Savon de Marseille
A 07:20 - Classic Collection
A 20:30 - Snow Nordic
B 11:05 - Sthål
Välkomna!

1 augusti - NYTT SAMARBETE I AGENTUREN
Ellens Agentur är stolt och glad över att presentera ett nytt samarbete i agenturen. Det är med svenska Sufraco som säkert många av er känner till efter 20 år i branschen. Deras populära Savon de Marseille tvål som de har utvecklat och moderniserat. I sortimentet finns även necessärer, städprodukter i naturmaterial, tvålar m.m.
Läs mer under fliken varumärken.

4 juli 2018 - Semestertider!
Mellan vecka 28-31 håller Ellens Agentur semesterstängt! Vi ses till hösten!
 

30 juni 2018 - Stockholm Tokyo
Idag avslutar Ellens Agentur sitt samarbete med Stockholm Tokyo. Det har varit fantastiskt att jobba med dessa fina produkter från japan. Allting har sin tid. 
 

22 maj 2018 - Sthål lanserar en ny glasyr till sommaren
Den nya glasyren Ocean från Sthål är inspirerad av havet och dess blågröna färger. Otroligt vacker att matcha till de befintliga glasyrerna i Arabesque serien.
I juli anländer den i butikerna och kommer i artiklarna delikatessfat, dippskål, runt uppläggningsfat. assiett, stor skål och kopp med öra.

 

27 april 2018 - ny hemsida och logotype
Nu var det dags att förtydliga vem som står bakom Ellens Agentur. Det är inte Ellen utan Anna och varför det är så kan man läsa på fliken "om". Den nya logotypen med EA=Ellens Agentur / AE=Anna Ekelund hoppas ge tydligare vem som står bakom agenturen. Fråga efter Anna och inte Ellen.
Dessutom utökar företaget sina tjänster med att hjälpa till med lösningar i hemmet. Anna läser till inredningsarkitekt och det tar något år till men har redan tagit uppdrag och hjälpt till med lösningar i olika hem. Läs mer om detta under fliken "uppdrag". Välkomna till "nya" Ellens Agentur och Anna Ekelund!